I am brave, I am bruised

I huvudet på Elin, Om mig / brave, bruised, keala, kvinna, kärlek, mamma, modig, partner, sargad, settle, självacceptans, stark, starkare, sårad, the greatest showman, this is me / Permalink / 3
I am who I’m meant to be, this is me! Jag tycker att detta ska vara allas anthem: This is me – Keala Settle !! 

Låten handlar om självacceptans och jag har kommit att acceptera mig själv det senaste året. Jag är inte perfekt men jag är många bra saker. Jag har gått igenom de djupaste av dalar och jag är ändå optimistisk och jag vill framåt. Givetvis har jag mina berg att klättra. Jag har kämpat som en dåre på så många plan och jag möter nya motgångar oftare än jag hade önskat, men det finns ändå en drivkraft och en positiv livssyn inom mig som hela tiden drar mig framåt och får mig att kämpa ännu mera. Ibland kommer jag att tänka på när jag spelade fotboll i en match för hundra år sedan och vi låg under i ett derby med 10-0. Ja, ni läste rätt, 10-0! Måttligt pinsamt...Men jag gav inte upp för det. Jag sprang och sprang och kämpade in i det sista. Jag tyckte det var pinsamt hur lite vi kämpade så jag kämpade nog för hela laget. Jag minns på träningen några dagar efter hur våran tränare sa att han skämdes över oss allihopa. Alla utom mig. För att jag hade kämpat så in i bängen. Och jag var inte en särskilt bra spelare i övrigt. Men pannbenet, det var det inget fel på. Kämparglöden och lagandan har alltid funnits där och jag vet inte alltid var den kommer ifrån, särskilt inte när livet ger de tuffaste av motgångar. 

Ja, jag har gått igenom mycket och det har format mig. Jag är inte sargad för det, jag är inte förstörd. Jag är starkare och jag har en stomme, en järnsköld i min själ som skyddar, rustar och läker. Och runtom mitt hjärta ligger det ett duntäcke som värmer och håller det vid liv. Jag har inte blivit avstängd. Jag har inte blivit kall eller pessimistisk. Jag vill tänka att det som hänt mig och det som sårat mig har format mig till en bättre människa, en bättre mamma och i framtiden även en bättre partner till någon.

Jag är trots allt så som jag är menad att vara. 

(null)


Till top