Sthlm

Familj & vänner, Helger & högtider / astrid lindgren, balkong, blommor, bröderna lejonhjärta, gamla stan, illustration, illustratör, jesper waldersten, krukor, kulturhuset, matta, plattan, sergel, stockholm, vänner / Permalink / 0
God kväll alla gryn! 

I helgen var jag och Moa och hälsade på Agnes i Stockhholm. Vi kom dit tidigt, åkte hem till Agnes och åt brunch, tog oss till Kulturhuset och såg utställningen Bröderna Lejonhjärta. Jag hade inga som helst förväntningar på utställningen men den grep verkligen tag om hjärtat. Illustrationerna, ljudet, ljuset, berättelsen. 

(null)

Astrid alltså ❤️

Jag hade hjärtklappning. Det var som en berättelse om några man känt en gång i tiden och som man mindes väl och kanske till och med har sörjt. Kombinationen i hela installationen var gripande. Det gick som en rysning i själen.

Efteråt gick vi på en till utställning på samma biljett och sedan gick vi lite och shoppade, åt sen lunch i Gamla stan och tog en varsin drink. En helt magisk dag! Jag sov sedan kvar i Stockholm och hängde med Agnes och Björn hemma hos dem. Så härligt!

Söndagen spenderades hemma med balkongpyssel, lite häng med pappa och sedan kaffe i solen med Lisa, Pär och Astrid. Bra helg helt enkelt!

(null)

Ny matta, nya krukor och blommor! 🌸

Liknande inlägg

Till top