Dimmiga dar

Bebis, Bf 2017, Familj & vänner / baby, baby shower, babyshower, bebis, dar, dimmiga, glädje, kvalet, lycka, minnen, minnet, shower, sorg, valet, ångest / Permalink / 1
Vilken kuslig och dimmig kväll vi har här i området.

Och jag har beslut att fatta gällande jobb och slits mellan å ena sidan och å andra sidan. Men på något sätt ska det lösa sig, det gör det alltid. Jag får bara hålla tummarna att universum har sin plan för mig och att allt kommer lösa sig på bästa möjliga sätt. 

Ikväll blir det tidigt i säng då det har varit en slitsam dag. Stackars Idun har hosta och verkar lite hängig. 

(null)

Idag är det ett år sedan som jag blev totalt överraskad av vännerna och jordens finaste baby shower. När jag först såg påminnelsen på facebook imorse fick jag en våg av ångest genom kroppen. Det är ett så extremt fint minne, men det finns liksom som ett täcke av sorg som ligger och tynger över hela graviditeten och även över det här vackra minnet. Jag önskar att jag kunde särskilja mina fina minnen av graviditeten, baby showern och förlossningen från det som inte blev och det som hände sedan. Men tyvärr har en skugga kastats över på något sätt. Ja, även över de finaste av minnen och det hugger i bröstet när jag tänker på det. Det ska inte få vara så! 

Min lilla bebis första år i livet kommer alltid präglas av sorgen och hur oerhört tufft det varit och fortfarande är ibland. Jag ser tillbaka och kommer ihåg många delar med glädje och jag hoppas att jag, med tid, kommer kunna tänka tillbaka på allt fint utan att det gör ont. Att jag kan särskilja det jag blivit utsatt för och alla lyckliga minnen med vänner, familj och min lilla bebis. Det har blivit att jag ifrågasatt min lycka som jag kände innan allt hände. Var det inte på riktigt? 

Även om jag vet att det för mig var väldigt äkta. Men det är väl det jag får försöka komma ihåg. Att för mig var allt äkta och vackert och baby showern med mina älskade vänner var i allra högsta grad äkta! Det ska inte få överskuggas! Det får det bara inte. Jag måste jobba på det. Det var i alla fall mitt livs största överraskning och det var så fint att hela jag skakade av glädje! 

#1 - - MADDISENJ.SE:

Här är det också så himla dimmigt, ser riktigt kusligt ut! Vilka härliga bilder du bjuder på!

Svar: Ja, ser ut som i en skräckfilm typ 😂
Elin Engdahl

Liknande inlägg

Till top