Du finns inom mig

Familj & vänner, Fest, Utbildning/jobb / after work, aw, barn, barnets bästa, bebis, ensam mamma, ensamstående, familjerätten, jobb, kollegor, mamma, ofrivilligt, pappa, samarbete, semester, separation, sol, trött, uppdelad tid, utvilad / Permalink / 0
Snart har Idun och jag så gott som suttit ihop i ett års tid samt i nio månader innan det. Snart ska jag börja jobba heltid och jag tror att den omställningen kommer kännas för oss båda.

Jag räknar med att det blir tufft. Först ska hennes pappa vara hemma med henne fram till hösten och vi måste ha ett väldigt nära samarbete under hela sommaren. För att komma fram till hur vår uppdelning med Idun ska se ut har vi tagit kontakt med familjerätten. Just för att vi ska få en utomstående part som kan hjälpa oss att se bästa tillvägagångsättet utan att det finns någon dold agena bakom från någon av oss. Allt ska ske utifrån Iduns bästa i alla lägen. Jag håller tummarna för att det går så smärtfritt som möjligt. Även om jag tror att all tid utan min lilla stjärna blir smärtsam. Jag hade inte en tanke på att jag skulle dela upp tiden med mitt lilla barn när jag skaffade henne. Det känns inte roligt. Jag vill ju vara med henne alla jular, födelsedagar och vardagar. 

Den här helgen är Idun med sin pappa och jag känner mig tröttare än någonsin. Är det inte märkligt att när Idun vaknar innan 06 så är jag inte tröttare än när jag har sovmorgon och är utan henne? 

Igår var jag på aw med mitt nya jobb. Det var mycket trevligt och kollegorna är så härliga och roliga. Det känns som ett kompisgäng typ.  Det ska bli kul att börja där i maj! Och innan dess skulle jag göra typ vad som helst för att få åka på en semesterresa till solen och vila ut lite. 

(null)

(null)


Liknande inlägg

Till top