I want candy

Bebis, Familj & vänner / bebis, candy, ensamstående, födelsedag, för mycket godis, förätit mig, godis, haren, hel igen, i want, mamma, middag, påsk, påskgodis, påskharen, samtal, svullen, vänner / Permalink / 0
Den här helgen har jag slagit något slags världsrekord i godisätande. Det har inte funnits något stopp.

Jag vet inte vad som kommit över mig. Antagligen är det påskpriserna på godis som gjort det omöjligt att äta en rimlig mängd. I lördags på morgonen så tänkte jag vara smart och gå och passa på att handla till det billiga priset före alla andra. Det var bara det att halva stan tänkte likadant. Det fanns inga lediga skopor när jag kom fram. De var upptagna. Alltså förstår ni? Jag köade för att köpa godis liksom. Sjukt!

Påsken har inte ens varit än och jag har redan förätit mig på godis. 

Anywho. På förmiddagen igår så träffade jag Agnes för en snabb fika. Vi passade på att ses när hon ändå var i stan. Vi har inte setts sen i somras och mycket har hänt sedan dess. Vi lyckades vara effektiva och kom nog i kapp ganska duktigt. 

På kvällen igår var jag hos Stina och Daniel på födelsedagsmiddag för Daniel. En spontan sådan! Daniel/Bacon och Emma kom dit också. Det var trevligt! Jag älskar att ha vänner nära i området så att det är skönt krypavstånd hem. Haha! Det blev en lugn och mysig kväll med många blandade samtalsämnen. 

Idag har jag "fått tillbaka" min lilla unge. Det är så skumt men på den korta tid som jag inte haft henne (sen i fredags eftermiddag) känns det som jag missat massor. Det har jag ju inte men när vi ses igen så märks det i kroppen att ordningen är återställd. Det är som att jag levt en stund utan ett livsviktigt organ som åter trycks på plats när hon kommer hem. Som att jag väntat på att bli hel. Hur ska det gå att i framtiden vara utan henne en hel vecka åt gången? Alltså jag förstår inte.

(null)

Hoppetossing. Idag har hon pratat som en indisk kalkon. Hur det låter kan ni ju klura på 😂

Liknande inlägg

Till top