Ibland tycker jag synd om mig själv

Bebis, Livet / baby, barn, bebis, ensamstående, feber, förkyld, magsjuka, mamma, sjuka, trött / Permalink / 4
Uppenbarligen gjorde jag det igår.

Jag var så trött. Varje gång jag la ner en sovande Idun så vaknade hon och gallskek. Vid ett tillfälle började det tjuta i mina öron. Jag vet inte hur det är med er men ibland när jag är sjuk så vill jag bara ta en lång dusch. Och det kan jag ju inte när lilla I behöver min närhet. Så jag behövde skriva av mig. Idag är min positiva livssyn nästan helt åter på plats. Inte riktigt. Jag är fortfarande lite trött och bitter. Inte så charmigt. Men ibland är det skönt att skriva ut sådana känslor. Och om jag vill duscha sen så kanske Idun får sitta i en stol och titta på, det brukar gå bra ett tag. Som ensamstående får jag vara extra kreativ med hur jag löser saker eftersom jag inte kan förlita mig på någon annan eller lämna över en stund och gå och vila.

Idag mår min lilla tjej mycket bättre, det är skönt! Hon har fått i sig vätska, rån med smör och lite banan. Hon är en kämpe. I natt kändes det som att hon skulle brinna upp men det kanske brände bort viruset ordentligt. 

(null)
Igår när hon somnade klättrandes på mig. Så feberrosig! 


(null)
Idag i snygg fashionabel frisyr och med ett leende på läpparna. Min lilla snygging! 
#1 - - Matilda:

Gud så lik dig på sista bilden!!!

Svar: Tycker du? Vad roligt! 😍
Elin Engdahl

#2 - - Matilda:

Gud så lik dig på sista bilden!!!

#3 - - Eva:

Elin, det är verkligen helt ok att deppa ihop ibland, även om du har världens gulligaste lilla Idun som vi vet du älskar över allt. Du är bara människa och du har ett stort ansvar; det är klart det blir jobbigt ibland. Krya på er!

Svar: Tack Eva! Det har du rätt i. Ibland blir ansvaret överväldigande och det blir att jag inte hinner vila så mycket!
Elin Engdahl

#4 - - Mandy Eriksson:

😁❤️

Svar: 😘
Elin Engdahl

Liknande inlägg

Till top