Kvinnor!

I huvudet på Elin, Livet / bäst, flicka, flickor, internationella kvinnodagen, jobb, kvinnodagen, kvinnor, kärlek, livet, män, skeptisk, tjej, tjejer / Permalink / 3
Kvinnor är bäst!

Jag känner mig rätt skeptisk till män faktiskt. Haha! I teorin tänker jag att jag vill träffa kärleken igen. Jag tror inte att jag är stängd. Men om jag börjar tänka mig in i att konversera med en man så är jag nog rätt osäker på hur jag skulle veta att han är genuin. Jag tror jag är för skeptisk för att bli kär. Blir man verkligen kär i vuxen ålder? Haha. Är det inte ett medvetet val man gör? Som sagt.. skeptisk. 

När det händer så händer det bara kanske. Jag kanske blir bevisad motsatsen och blir blixtförälskad. Vem vet. 

Jag letar inte efter någon utan jag är så inställd på mitt just nu och det känns som det bästa och mest rimliga för mig. Och saker och ting börjar ordna upp sig och ett lugn har infunnit sig för tillfället. 

En sak som ordnat sig är att jag har blivit erbjuden ett jobb. Jag är dock med i en till rekryteringsprocess så jag har inte tackat ja än. Men något av det blir det och det är jävligt skönt! 

(null)

Så skål för den här powermamman! Och skål för alla kvinnor där ute och alla små tjejer som vi uppfostrar till självständiga, starka individer! 
#1 - - Stina:

Grattis!! Gud vad skönt med jobbet!!

#2 - - Stina:

Grattis!! Gud vad skönt med jobbet!!

Svar: Tack så mycket! ❤️
Elin Engdahl

#3 - -

Åh vad roligt! 💖 Vad är det för jobb?

Svar: Vi får avvakta och se vilket det blir 😘
Elin Engdahl

Liknande inlägg

Till top