Miljöombyte och ännu mer sjukdom

Familj & vänner / Permalink / 1
Igår kände jag att jag höll på att bli knäpp. Jag var matt i kroppen, lägenheten var en röra och Idun hade ganska mycket energi även om hon fortfarande inte åt särskilt mycket.

Vi bestämde med mina föräldrar att vi skulle sova över hos dem. Så vi gick till dem igår kväll och fick miljöombyte och jag kunde få lite avlastning. Något jag inte haft sedan i tisdags. Jag började känna mig som att jag inte var en egen person längre. Som att jag hade en siamestvilling. Och med ingen att byta av med hann jag inte med mig själv. Jag insåg att jag inte duschat sedan i tisdags. Det gick helt enkelt inte. Idun har knappt sovit utan att ligga en centimeter från mig på sistone. Stackars liten plutt.

Väl hos mamma och pappa har jag känt något mer bryta ut i min kropp. Min pappa har också åkt på något skit så idag har vi legat framför tvn hela dagen. Han har inte kunnat äta någonting alls idag men det har i alla fall jag lyckats med men jag har väldigt ont i kroppen och i magen. Inte nog med det verkar det som att det börjat om lite för Idun som varit dålig i magen idag igen. Jag vet inte vad vi ska ta oss till riktigt och hur vi ska få det att vända. Det tar väldigt på krafterna. Mamma har klarat sig än så länge och har hjälpt oss andra så mycket hon kan. Jag är så oerhört tacksam att ha mina föräldrar nära. Jag hade nog inte orkat hålla upp så mycket längre. 

(null)

Bild från nyårsafton ❤️
#1 - -

Det låter för jobbigt! Stackars er! Krya på er💟💖

Svar: Tack snälla Anette! ❤️
Elin Engdahl

Liknande inlägg

Till top