Roots Before Branches

I huvudet på Elin, Livet / bebis, brustet hjärta, dotter, ensamstående, kris, kurator, livet, lämnad, mamma, relation, relationer, roots before branches, samtal, singel, terapi, upp och ner / Permalink / 0
Idag var jag och hade mitt sista samtal med kuratorn tillsvidare. Vi får se om jag återupptar det för något enstaka samtal men just nu blev det bra att stanna. Det kommer bli fullt upp snart med jobb och samarbete kring Idun.

Jag har gått till kuratorn på bvc sedan sensommaren någon gång och det har varit väldigt nyttigt att prata med en utomstående part om allt. Jag har fått mycket stöd och stöttning när vi pratat om att vara förälder samtidigt som man går igenom något fruktansvärt tufft och slitsamt som partner/sambo/flickvän som blivit lämnad. Att vara nybliven förälder och bli lämnad ensam i samma veva är ingen enkel match. Då behöver man mycket stöd och hjälp och jag har känt hela tiden att jag vill bearbeta direkt så mycket som möjligt. 

Vi har bollat fram och tillbaka om att hela tiden se till Iduns bästa i alla lägen samtidigt som jag haft rätt att må dåligt, vara arg, ledsen och besviken. Jag har hela tiden försökt agera så mycket jag bara kan utifrån Iduns perspektiv och jag känner mig stärkt i att jag verkligen gjort det. 

Det har varit så bra med samtalsstödet för jag har fått bekräftat att jag gör mitt bästa och kanske till och med mer än vad som är vanligt i min situation. Jag har fått nya infallsvinklar och perspektiv och jag kan verkligen rekommendera alla som går igenom en kris att gå och prata med någon. Jag skulle vilja gå på allt möjligt om jag hade möjligheten då jag är väldigt intresserad av personlig utveckling. KBT, samtalsterapi, coachning - ja, allt skulle jag vilja prova! 

(null)

Jag lär återuppta någon slags terapi i framtiden men just nu får det ligga på is en liten stund. 

To be continued. 

Liknande inlägg

Till top