Världens bästa familj och vänner

Bebis, Familj & vänner / bebis, choklad, ensamstående, familj, kärlek, mamma, morfar, mormor, pappa, sjuk, sjukdom, tulpaner, vänner / Permalink / 1
Just nu ligger Idun och sover i soffan hemma hos mamma och pappa. Mitt emot/ ben mot ben ligger morfar och snarkar. Han är också hemma sjuk och Idun och jag har varit här sedan i lördags. 

Som jag skrivit tidigare har det varit enormt skönt för mig att vara här nu under tiden som vi varit sjuka. Att ha andra vuxna i min närhet gör stor skillnad för mig. Någon att bolla med om vätskeersättning, mat vi ska testa att pytsa i eller om man ska avvakta att ge någon mat/välling alls. Nackdelen med att vara ensam så mycket som jag är med Idun är ju att jag inte riktigt orkar. Tänk er att liksom inte på fyra, fem dagar EN enda gång få gå på toa ensam. Idun har blivit extremt mammig. Även här hemma hos mina föräldrar skriker hon om jag försvinner iväg. Det är ju inte med flit utan det blir nog oundvikligt när jag är den huvudsakliga personen i Iduns liv. Så blir det säkert i många tvåsamhetsförhållanden också men det finns väl en chans att det blir lite extra extremt för oss eftersom vi är själva så mycket. 

Men jag har så himla bra nätverk runt mig så det är inte klokt. Så många som stöttar och bryr sig. Förra veckan fick jag hemleverans utav två av mina vänner i olika omgångar. Lisa lämnade choklad i min brevlåda i torsdags. Och som jag var sugen på choklad då! Jag fick ett meddelande med orden "du har post!" Hur glad blir man inte?! Och sen på fredagen fick jag ett meddelande från Stina att titta utanför dörren. Och där låg en påse med massa härliga grejer.

(null)

Hur bortskämd är inte jag? Superbortskämd! Alltså vet ni hur glad jag blev för tulpaner? Jag älskar tulpaner så himla mycket men har känt att det är en "lyx" jag inte kan unna mig i dagsläget. Blev nästan lite tårögd. Haha! #litelätthormonell 

Idun verkar piggare idag och det är skönt. Hon åt av min rostmacka imorse och tyckte det var supergott. Sen har vi bytt fullkornsprodukter mot majsprodukter just nu just för att så fort vi provat hennes fullkornsvälling har symptomen återvänt. 

Nu ska vi se om hon vill ha lite lunch i form av morots/majs/butternut pumpa puré.


#1 - - Erna:

Du är lyckligt lottad som är omgiven av omtänksamma föräldrar och vänner.
Du uttycker ju också din tacksamhet väldigt fint!

Svar: Ja visst är jag! Tack ska du ha!
Elin Engdahl

Liknande inlägg

Till top