2-2-3

Bebis, Livet / Permalink / 0
Hur gör andra med 2-2-3? Eftersom den här veckan blir en kort vecka har det inte blivit schema än. Vilket känns väldigt orättvist.

Men å andra sidan har det varit väldigt ojämt från början. Så att det fortsätter så är väl ingen överraskning egentligen. När det var jag som var hemma hade jag Idun varje natt minus några enstaka här och var samt de senaste två månaderna varannan helg. Igår fick jag smaka på hur tufft det kommer bli, även om det var kort dag på jobbet. Slutade 14. Kom iväg 14.10. Var på affären 14.30 och var hemma 14.45 och Idun kom hem kl 15. Nu har hon precis hämtats igen och jag ska åka om 10 min. Idag blir det likadant för mig. Direkt jag kommer hem. Och jag vill egentligen alltid att Idun ska vara hemma när jag kommer hem, men det går inte som ensamstående. Igår lagade jag mat, tvättade, dammsög (för sånt måste man göra här nästan varje dag), gav Idun mat, åt själv, plockade undan, satte igång diskmaskin, badade Idun som också ramlade ur badet (vatten överallt), sedan pyjamasdags, lek, välling och sång. Pust och stånk! 

Men jag får inte igenom önskemål som skulle underlätta så vi får väl se hur det går med allt. Jag försöker andas mig igenom allt. ❤️

Liknande inlägg

Till top