30 + Valborg

Familj & vänner, Fest / 30, ballonger, bebisgos, fest, fika, födelsedag, kalas, partyhattar, vänner / Permalink / 1
30-årsdagen började på bästa vis med gosigt bebismys. Efter frukosten var det en ekande tystnad i lägenheten och utanför fönstret var det grått och regnigt.

Jag kände mig lite ensam och ledsen men precis när jag skulle plocka undan frukosten knackade det på dörren. Utanför stod Karolin och Stina med ballonger, partyhattar och fika. Alltså de kom precis i rätt läge och jag började gråta när jag såg dem. Så himla magiskt! 

(null)

(null)

(null)

Vilka vänner jag har! 

Sedan var dagen igång och den rullade på med massa fina grattishälsningar och på eftermiddagen kom hälften av familjen och firade mig. Det var en fin dag och på kvällen när mina föräldrar kom hem fick jag en ny cykel! Jag älskar den!

(null)
(null)

Igår var det Valborg och då var jag med Idun till tandläkaren efter lunch. Det var mest information som jag redan visste. Idun sprattlade runt och ville inte sitta still, men tandsköterskan fick en titt på de små bissingarna. Idun har sex tänder nu och ytterligare två på väg. 

På kvällen kom Iduns pappa och hämtade henne och jag gick och kalasade hos Lisa på hennes 30-årsgalej. Det var supertrevligt. Det blev rätt sent och imorse vaknade jag tidigt så det blev väldigt lite sömn. 

Imorgon är det dags att börja jobba och jag börjar bli lite nervös. Men det ska bli så roligt! 

#1 - -

Lycka till med jobbet! Spännande och du kommer klara det galant!👏👍❤️

Svar: Tack så mycket! ❤️
Elin Engdahl

Liknande inlägg

Till top