Order is restored

Bebis, Familj & vänner / barn, bebis, det jag har, det ni har, ensamstående, familj, livet, mamma, tacksam, tacksamhet, uppskatta, uppskattning, vänner, värde, värdera / Permalink / 0
Och återigen står jag som förtrollad och tittar på min unge. #creeperalert

Nej men på riktigt. Ögonen tåras när jag ser henne i sin säng. Hon sover så harmoniskt och lugnt. Jag vill bara plocka upp henne och krama och pussa henne. 

När Idun är hemma är det absolut tufft att få ihop vardagen som ensamstående, men något som känns viktigt för mig är att priorietera bara några vardagssysslor i taget när hon är hemma. Jag vill att hon ska känna att jag är närvarande, att jag ser henne. Även om jag gör något och jag märker att hon söker min uppmärksamhet så brukar jag pausa eller snabba på lite så att jag kan ta en stund och verkligen sätta mig med henne. Leka med henne, sjunga för henne och med henne eller läsa för henne. Eller kramas. Och jag är verkligen bra på att tänka typ "det här är verkligen MIN unge. Min Idun. Wow wow wow. Tänk att det är MITT barn." Att ta in det och uppskatta det är verkligen viktigt. Jag värderar det jag har så himla högt! 

(null)

Sofie, Idun, Therése och Levi på min fest. Ikväll har Idun och jag varit hos Sofie och co. I helgen blir det kalas ggr två. Imorgon fyller Astrid ett år! Och på söndag blir Lovisa 11 år! Det blir en kalasig helg! Så mysigt! 


Liknande inlägg

Till top