Starkare än någonsin

I huvudet på Elin / barn, bebis, ensam, ensam mamma, ensamstående, jobb, jobbet, kollegor, mamma, singel, självförtroende, självkänsla, starkare, starkare nu / Permalink / 0
Jag har just nu bättre grundstyrka än någonsin. Jag har uthärdat och gått igenom sådana prövningar och nu står jag på andra sidan och känner att jävlar vad stark jag är. 

Livet dippar fortfarande och det kommer nya påfrestningar och utmaningar. Men återhämtningen går fortare. Jag ställer mig upp snabbare och jag minns mitt egna värde igen. Jag håller på att acceptera hur livet ser ut och jag lever med det. Gör det bästa av det.

Tack vare mig själv och mitt enorma skyddsnät runtom mig är jag starkare inne i min kärna. Jag känner det i kroppen och i själen. Jag har ett otroligt skyddsnät alltså. Från familj, vänner och bekanta till kollegor och chefer som peppar och stöttar. 

Mitt jobb alltså, jag älskar det så himla mycket. Det är så roligt att komma till jobbet. Det är roliga arbetsuppgifter och mina kollegor är så grymma. Vilket team vi är! Vi skrattar varje dag och har så sjukt rolig jargong. När vi haft kunder på plats frågar de om de kan få börja jobba hos oss för de ser hur roligt vi har. Det är så stärkande för mig att vara där. 

Usch jag skriver som en kratta idag men jag är glad, det är bara det jag vill säga.

(null)

Förra helgen, på Råbygalan (😂) med Maria och Anna. Sån himla härlig kväll! Maria håller på och lär mig spela gitarr för övrigt. I veckan hade vi lektion nummer två och det går riktigt bra. Idag har jag spelat gitarr för Idun som så glatt sjunger med. Krokodilen i bilen blev det.

❤️
Puss! 

Liknande inlägg

Till top