1000-bitars pussel

I huvudet på Elin, Livet / att göra, ensamstående, jobb, kärlek, livet, livspusslet, mamma, måsten, pussel, pusslet, vardag, vardagspusslet / Permalink / 0
Finns det något tråkigare än att höra (och säga själv för den delen) "det är så svårt att få ihop vardagspusslet"? 

Men det är sant. Hur kunde vi människor göra det så svårt för oss i en värld där allt ska vara enkelt? Med allting som vi ska ha, hinna och känna, carpe diem och vara i nuet, resa, jobba, ha familj, träffa vänner. Träffa kärlek. Byta bank, skaffa aktier, spara, tänka på pensionen, tänka på miljön, panta och sortera. Laga nyttigt, träna, leka med barnen, ha egentid. Listan kan bli längre. Mycket längre. Allt ska hinnas med så visst är det inte konstigt att något faller ur och inte prioriteras? Det måste det ju för med endast 24 timmar på ett dygn där du helst vill "hinna med åtta timmars sömn" också för att annars är du "inte människa" är det omöjligt att hinna allt. Plus att jobbet tar upp åtta av dem 24 timmarna också. 8+8= 16. 24-16=8. Så på åtta timmar till ska man alltså hinna allt annat.

"Jag har slarvat så mycket med träningen på sistone" eller "det var längesen vi sågs, ja tiden går så sjukt fort". Jag säger sådana saker hela tiden. Som en repad skiva. Ändå tycker jag man lyckas ganska bra med livet att få ihop det och för det borde vi alla ge oss en klapp på axeln. Jag önskar SÅ ibland att dygnet bestod av några fler timmar men you gotta work with what you got och med det sagt så gör vi ju bara så gott vi kan.

Jag känner att jag återkommer till det väldigt ofta men jag skriver ju för min egen skull och det är något som jag behöver höra själv ;) 

(null)

(null)

(null)

Bara några små glimtar av vad mitt pussel bestått av på sistone. Babyshower för bästis Moa samt promenad i dimma med Lisa. 

Nu ska jag börja läsa en bok till kulturklubben som jag vill hinna vara med i ;) Bara en av alla prioriteringar jag har.

Ta hand om er och god natt! 

Liknande inlägg

Till top