Too late for love

I huvudet på Elin, Livet / Permalink / 0
Har folk väntat på ett utlåtande gällande mello? Jag har fler läsare än jag brukar när jag inte publicerat något nämligen och jag brukar ju skriva om bidragen. 

Ja, rätt låt vann. Helt klart. Tippade också tvåan rätt samt vart Nanos placering hamnade. Övriga placerade jag bara med något nummer fel. Det fullkomligt unika med Too late for love är att liveframträdandet är till och med bättre än radioversionen. Jag får gåshud när jag tittar på framträdandet från igår och börjar alltid skratta/få tårar i ögonen när det är slut för att känslan är så fundamental. Man ska lyssna med volym! https://youtu.be/iEEuG5XML-A 
Helt otroligt! Och numret sen. När körarna kommer in står håret på armarna och det är den enda låten i tävlingen som jag gillade direkt. (Också fun fact från finalen, på slutet har han tappat sin öronsnäcka och ÄNDÅ låter det helt flawless. Ett tecken på absolut talang!!)

Fantastiskt! Jag är nöjd.

Annars då? Min helg har bestått av ny förkylning för mig och ny magsjuka för lilla Idun. Hon hämtades idag och sedan dess har jag bara gråtit. Hon ville inte skiljas och det ville inte jag heller mer än att få vila lite själv i nån timme eller så. Men nu kan jag alltså inte sluta gråta. Tårarna jag såg i hennes ögon när vi skiljdes sitter fastprintade i mitt minne och känslan av att bara vilja stanna bilen dröjer sig kvar. Hon är verkligen allt för mig ❤️

Jag måste försöka äta något nu och gå och handla. Har inte ätit sedan frukost men ärligt talat är jag inte ens sugen på nånting. 

Hoppas ni mår bra kära vänner! ❤️

Liknande inlägg

Till top