Bigger heart

Familj & vänner, Livet / kärlek, love / Permalink / 0
Snart har halva 2019 gått. Det är så sjukt vad tiden går. 

Den här veckan har jag haft min älskade grodunge hos mig. Det finns ingen mer komplett känsla än när hon är hos mig. 

Vi har varit och tittat på J när han spelat fotboll. Idun hejade som bara den. Hon är så rar, glad och omtänksam när hon sitter i nån av svärföräldrarnas knä och hejar på. Efter matchen åkte vi hem till dem och grillade, lekte lekar och kollade på Eurovision. 

Det är inte bara J som tagit till sig Idun på ett helt makalöst sätt, även hans familj har gjort det och det är så fantastiskt att se. Ibland känns det som jag har fått allt som jag drömt om och önskat mig. Så mycket kärlek och glädje. 

Det har gått över förväntan mycket snabbare än jag någonsin hade vågat drömma om och det har inte alltid varit helt lätt att ta till sig. Att lita på att det verkligen är sant. Givetvis vet jag att det är det, men ibland slinker det in tankar och rädslor och då har det gällt att försöka sålla och se klart om rädslorna verkligen stämmer. Att våga drömma om framtiden längre än här och nu har också varit en utmaning. Att våga planera för en framtid som ska vara för en längre tid. Det är så sjukt läskigt ibland. Men jag har vågat utmana mig själv och har med tid, förståelse och omtanke kommit en bra bit. Det känns som att jag träffat en person som står stadigt med båda fötterna på jorden och som älskar större än någon annan människa jag någonsin träffat tidigare. 

Att det kan rymmas så mycket kärlek i en person känns ovanligt i dagens samhälle på något vis. Att våga visa sina känslor så öppet och stort som han gör. Vi fick nyligen veta att han bokstavligen har ett något större hjärta än vanligt dessutom och J’s svar på det var att det bara syntes på röntgen hur kär han är, att hjärtat är fyllt av kärlek 😂❤️ (ingen fara på taket med det som det ser ut förövrigt så det är skönt) 

Jag är så himla tacksam just nu över människorna i mitt liv och framförallt över Idun och J ❤️

Liknande inlägg

Till top