Hjärntrött

Jag jobbar heltid sen strax över två månader tillbaka. Läkaren tyckte att jag skulle prova. Från sista januari till 1 mars gick jag från 25% till 100%. Alltså upptrappningen skedde under årets kortaste månad…

Det känns vill jag lova. Var det bra? Egentligen inte. Det blev alldeles för drastiskt på många plan. Men jag kämpar fortfarande på. Jag försöker reglera, ta pauser, gå och lägga mig tidigt. Men det är liksom en överstimulans hela tiden på något vis. Och jag ska räcka till för min familj. De är världens bästa stöd. De tycker dock att jag ska gå ner i tid igen. Vi får se hur det fortgår. Idag just har varit en helt okej dag. Jag var på rehabträning imorse på vårdcentralen. En slags kroppsscanning. Det var bra för mig. Tankarna tystades efter ett tag och jag började lyssna inåt. Sen var jag mer klartänkt på jobbet men sedan i eftermiddag har jag haft världens huvudvärk. En värk som ligger som en blöt hinna om hjärnan. Det känns att det är i hjärnan det gör ont sjukt nog.

Idag kom inbjudningskorten hem till oss. Min syster har gjort dem. Det kommer bli så fint alltså. Jag ska sätta ihop dem med lite finishing touches så kommer det bli toppen! Ska visa någon dag. Då kan jag avslöja färgtemat för bröllopet 🥰 kanske jag redan gjort, det vet jag inte.

Imorgon blir det fotboll på dagen. Åker hem till svärisarna efter det (som förövrigt firar bröllopsdag imorgon - grattis till dem!) och så på söndag blir det Kolmården 🦧🦅🐘 det ska bli så roligt! Barnen längtar efter att få åka karusell främst.

(null)

(null)

(null)

(null)

Lite bilder från livet i bröllopsbubblan. Mamma, pappa och jag var uppe i Stockholm och hämtade min bröllopsklänning för en månad sedan och efteråt gick vi på kondis. Så himla mysigt att ha med dem på detta. De andea bilderna är från när jag var där i höstas och provade ut min klänning. Min absoluta drömklänning verkligen ♥️ 

Slutligen en liten hint om inbjudningsskapandet… eller detaljer kring inbjudan i alla fall. 

Kommentera inlägget här :